De zomer is begonnen!

Zonnige zomerstart met Mondial Living

Beste tuinliefhebbers,

De zomer is eindelijk aangebroken en bij Mondial living zijn we er helemaal klaar voor! Het is de perfecte tijd om van uw buitenruimte te genieten en wij hebben alles wat u nodig heeft om dat mogelijk te maken! Onze collectie tuinmeubelen is ontworpen om uw buitenruimte te verrijken, zodat u in alle luxe kunt ontspannen onder de warme zon.

Laten we samen de zomer vieren!

Maak kennis met de Orion set

De Orion set is ontworpen voor ultiem comfort en gezelligheid. De set wordt geleverd met zachte, comfortabele kussens die uitnodigen tot urenlang ontspannen. Daarnaast bevat de set een handige footstool voor extra comfort en een optionele hardhouten dienblad. Dit dienblad is ideaal voor het serveren van drankjes en hapjes tijdens een ontspannen middag in de tuin. De Orion set is verkrijgbaar in twee prachtige kleuren: walnut en charcoal. Met deze set creëert u een stijlvolle en functionele buitenruimte waar u met plezier tijd zult doorbrengen.

Maak een statement met de Aldina serie

De Aldina serie, bestaande uit een eetstoel en eettafel, is een zonnige toevoeging aan uw tuin. De stoel, met zijn prachtige hand gevlochten rope-vlechtwerk, zorgt voor een sfeervol tafereel op elk terras. Dankzij het duurzame en weersbestendige materiaal geniet u jarenlang van deze comfortabele en stijlvolle stoel.

Door de Aldina eetstoel te combineren met de bijpassende eettafel creëer je een sfeervolle eetruimte voor u en uw gasten. Het kruispoten onderstel en het massief teakhouten blad van de Aldina eettafel zorgen voor een robuuste uitstraling die perfect past bij de natuurlijke schoonheid van uw tuin. Geniet van lange zomeravonden met heerlijk eten en drinken aan deze prachtige eettafel.

Zomerdrankje: Limoncello Spritz

Om uw zomer nog verfrissender te maken, delen we graag een eenvoudig en heerlijk recept voor een Limoncello Spritz. Perfect om te genieten op een warme zomerdag in uw prachtig ingerichte tuin.

Ingrediënten:
• 50 ml Limoncello
• 100 ml Prosecco
• 50 ml bruiswater
• IJsblokjes
• Citroenschijfjes

Bereidingswijze:
1. Vul een groot glas met ijsblokjes
2. Voeg de Limoncello toe
3. Schenk de Prosecco en het bruiswater erbij
4. Roer voorzichtig om te mengen
5. Garneer met een schijfje citroen

Geniet van deze verfrissende cocktail en beleef een zomer vol ontspanning en gezelligheid, dankzij de prachtige meubelen van Mondial Living!

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw buitenruimte!

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw
buitenruimte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

(*) Bij het aanmelden ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief