Mondial Living
Furniture for your
outdoor lifestyle

Ons verhaal begint bij
passie & vakmanschap.

Voor het goede buitenleven

We ontwerpen tuinmeubelen die het goede tuinleven mogelijk maken. Het samenzijn met je favoriete mensen, in contact met de natuur. Onze trendy tuinsets en elegante accessoires van duurzame materialen geven je tuin namelijk niet alleen een stijlvolle uitstraling, ze bieden vooral een ultiem comfort, het hele jaar door. Zo wordt jouw tuin geen plek om te bekijken, maar om te ervaren. 

Met onze visie op buitenleven groeide Mondial Living in de afgelopen 16 jaar uit tot een vertrouwde naam in de internationale tuinmeubelbranche. Een naam die staat voor vakmanschap, kennis en service gerichtheid. Onze mensen volgen de laatste internationale (interieur) trends en beschikken over een schat aan kennis en ervaring op het gebied van materialen, producten en productieprocessen. Hierdoor vinden we op iedere klantvraag een passend antwoord en kunnen we jou altijd de beste service bieden.

Passie is onze drijfveer!

130768869_10222143627795417_5518249417669054385_n

“Welkom bij Mondial Living en ontdek het buitenleven waar wij zo van houden, onze designs ontworpen en geproduceerd door mensen waar wij om geven, voor mensen die dezelfde passie met ons delen.”

Bart Jongman
Company founder

Vanuit jarenlange ervaring

Bij Mondial Living genieten we van openslaande tuindeuren en fluitende vogels. Van het meepikken van de eerste lentezon en de laatste nazomeravonden. Van urenlange familiediners en barbecues tot laat in de avond. Wij genieten van het goede leven in de tuin. En om dat met jou te delen maken we al meer dan 16 jaar stijlvol tuinmeubilair van duurzame kwaliteit.

Mondial Living heeft kernwaarden en een missiestatement

Passie

Ons gepassioneerde team beschikt over jarenlange ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe meubel collecties. De subtiele details verwerkt in onze meubelen verklapt onze liefde voor design, functie en materialen.

Ervaring

Wij ontwerpen en produceren onze trendy tuinmeubilair sinds 2007. Al onze modellen worden sinds jaar en dag op dezelfde productie locaties geproduceerd. Dit zorgt voor continuïteit en stelt ons in staat het kwaliteitsniveau hoog te houden.

Innovatie

Dagelijks werken wij aan nieuwe, onderscheidende ontwerpen en verwerken materialen van de hoogste, waar mogelijk duurzame, kwaliteit. Wij dagen ons continue uit en ontwikkelen niet alleen mooie tuinmeubelen, maar vinden dat deze ook praktisch dienen te zijn en een heerlijk comfort moeten bieden.

Mondial Living

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw buitenruimte!

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw
buitenruimte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

(*) Bij het aanmelden ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief