De Mondial Foundation
ondersteunt plaatselijke
projecten

Al sinds 2007 ondersteunt Mondial Living plaatselijke projecten in onze meubelproducerende landen.

Het steunen van lokale projecten is belangrijk voor ons

Al sinds 2007 is Mondial Living kind aan huis in tuinmeubel producerende landen. Vanuit de Mondial Foundation ondersteunen we projecten die belangrijk zijn voor ontwikkeling van de samenleving ter plaatse. Omdat ook relaties en vrienden van Mondial Living deze projecten graag volgen, berichten we hierover via deze website.

De Mondial Foundation werd in 2007 opgericht door eigenaar Bart Jongman van Mondial Living:

“Hiermee ondersteunen we lokale projecten in Azië. Duurzaam helpen is wat ons betreft goed kijken wat ter plekke nodig is voor langdurig succes. Soms is dat financiële ondersteuning, soms is dat kennisoverdracht en advies. Met onze vrienden binnen de Foundation proberen we hier zo goed mogelijk aan te voldoen.”

Education Center
for handicapped children

Een mooi project waarmee we u graag kennis laten maken is een bijzondere school in Vietnam. Het ‘Education Center for Handicapped Children’ bestaat sinds 1989. Een fantastisch team begeleidt daar ongeveer 90 kinderen met lichamelijke en geestelijke beperkingen. Naast passend onderwijs is er voor deze kinderen, dankzij de foundation, ook budget voor gezonde voeding en extra materialen.


Weeshuis Hoa Hong Loving House

Een ander prachtig project dat we ondersteunen is een weeshuis in Vietnam met de naam ‘Hoa Hong Loving House’. Dit huis is gebouwd in 2004 en zorgt voor kinderen waarvan de ouders niet bekend zijn of zijn overleden. Vaak hebben deze kinderen, van baby’s tot jongvolwassenen, meerdere handicaps. Het ‘Hoa Hong Loving House’ ontvangt geen steun van de overheid. Wel worden de medewerkers en kinderen geholpen door de plaatselijke bevolking. Zo verbouwen ze eigen groenten en houden ze dieren voor eigen consumptie. In 2015 is met ondersteuning van Mondial Living een nieuw gebouw gerealiseerd voor de kinderen.

Word Vrienden van De Mondial Foundation

De foundation biedt financiële ondersteuning, maar deelt ook kennis en advies. Waar we financiële middelen verstrekken, doen we dit alleen onder heldere voorwaarden. We volgen de ontwikkelingen binnen elk project nauwkeurig. Zo helpen we elkaar passend en duurzaam. Spreekt ons initiatief u aan, laat het ons weten. Als vriend en/of donateur bent u van harte welkom bij de Mondial Foundation.

Maak een afspraak met Mondial Living

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is uw naam?

U kunt ons ook bellen of mailen.

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw buitenruimte!

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw
buitenruimte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

(*) Bij het aanmelden ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief