MAIRA

Je creativiteit kan hierin helemaal te buiten gaan, multifunctioneel met de mogelijkheid om de set zelf samen te stellen.

Maira

Specificaties

De MAIRA loungeset bestaat uit losse elementen en daardoor multifunctioneel, met de mogelijkheid om de set zelf samen te stellen door extra elementen toe te voegen of juist weg te laten. Je creativiteit kan hierin helemaal te buiten gaan van hoekset naar een bank of juist een losse zit met hocker, alles is mogelijk! De MAIRA loungeset heeft dezelfde vormgeving als de DANICE loungeset, neem de hocker en combineer het met de DANICE loungestoel chillen gegarandeerd!

Omschrijving
Hoekzit element
H x B x D
72 x 85 x 85
Omschrijving
Center element
H x B x D
72 x 77 x 85
Omschrijving
Hocker
H x B x D
43 x 77 x 77
Omschrijving
Koffietafel
H x B x D
43 x 60 x 60
Wicker kleuren
Walnut | Charcoal
Stof kleuren
Antraciet | Taupe
Previous slide
Next slide

Trendy, natuurlijk en comfortabel

Vanuit onze visie geloven wij dat design zowel mooi als functioneel kan zijn. Met de buitenmeubelen van Mondial Living kun je eindeloos combineren, mixen & matchen om uiteindelijk van jouw tuin of terras een heerlijke plek te creëren waar jij je thuis voelt. 

Al onze buitenmeubelen zijn met de hand vervaardigd van duurzame materialen. Wij willen namelijk dat onze buitenmeubelen zo lang mogelijk meegaan; in het belang van het milieu maar ook voor het ultieme genieten!

Mondial Living collectie

Maak een afspraak met Mondial Living

"*" geeft vereiste velden aan

Wat is uw naam?

U kunt ons ook bellen of mailen.


Deprecated: rtrim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb74009n58/domains/mondial-living.com/public_html/wp-includes/formatting.php on line 2795