Seizoen 2024

Tuinmeubel seizoen van start!

Vernieuwde website

Ontdek onze sprankelende nieuwe website en laat je inspireren door onze nieuwste tuinmeubelcollectie voor 2024, ontworpen om jouw buitenruimte tot leven te brengen! In onze collectie vind je enkele opmerkelijke nieuwigheden, waaronder prachtige modellen met rope vlechtwerk. Dit materiaal voegt niet alleen een unieke uitstraling en elegantie toe aan onze collectie, maar zorgt ook voor comfort. Daarnaast introduceren we ook toepassingen met nieuwe aarde tinten, die een warme en uitnodigende sfeer creëren in jouw buitenruimte.

Neem een kijkje op onze nieuwe website en ontdek zelf de mogelijkheden om jouw buitenruimte te verfraaien en te genieten van een ontspannen buitenleven.

Inspirerend magazine voor jouw

outdoor lifestyle

Gelijktijdig met de lancering van onze nieuwe website presenteren wij het Mondizine Outdoor Lifestyle magazine welke online te lezen is. Dit magazine zit boordevol inspiratie en ideeën; van de nieuwste trends tot stijlvolle materialen, je zult zeker geïnspireerd raken. Neem snel een kijkje en laat je meenemen in de prachtige wereld van het ‘Stijlvolle Buitenleven’ van Mondial  Living!

Bekijk het Mondizine

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw buitenruimte!

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw
buitenruimte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

(*) Bij het aanmelden ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief