Tuintrend 2024

Focus op lichte aardetinten en elegante vormen

Dit jaar draait alles om het creëren van een natuurlijke, comfortabele en duurzame buitenomgeving, met een focus op natuurlijke materialen, lichte aardetinten en elegante vormen. Lees verder om te ontdekken hoe je jouw buitenruimte kunt transformeren tot een oase van rust en schoonheid.

Lichte Aardetinten

Lichte aardetinten zijn dit jaar dé trend in tuinontwerp. Van crème en beige tot zachtbruin en taupe, deze kleuren creëren een rustgevende en serene sfeer in je buitenruimte.

Bij Mondial Living hebben we de KNOX collectie ontwikkeld, gebaseerd op het gebruik van handgevlochten rope vlechtmaterialen in zachte aardetinten, gecombineerd met mooie bijpassende weersbestendige kussens. De heerlijk comfortabele KNOX dining stoel combineert prachtig met de bijpassende teakhouten dining tafels. Deze combinatie van kleuren en materialen zorgt voor een eigentijdse uitstraling die perfect past bij de trends van 2024.

Elegante Vormen

Dit jaar draait het allemaal om het vinden van de perfecte balans tussen elegantie en comfort. Strakke lijnen worden gecombineerd met zachte rondingen om een gevoel van harmonie en verfijning te creëren.

De SANDRO collectie belichaamt deze trend met zijn elegante vormen en tijdloze ontwerpen. Of je nu kiest voor een SANDRO loungeset, een dining set of de elegante barset, bij Mondial Living vind je tuinmeubilair dat niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook heerlijk is om in te ontspannen. Ontdek de prachtige collectie van Mondial Living en maak van jouw tuin een ware oase van rust en schoonheid!

 

ROPE VLECHTWERK; DE TREND VAN NU!

Dit seizoen vind je veel handgevlochten ‘Rope’ materialen terug op diverse nieuwe modellen. ‘Rope’ materiaal heeft een mooie natuurlijke uitstraling, voelt zacht aan maar is geen standaard touw. ‘Rope’ is gemaakt van thermo-plastisch polypropyleen (PP) vezels, en ontworpen om te voldoen aan en de standaardvereisten voor buitenmeubilair. Ontworpen om de wisselende buitenomstandigheden te doorstaan, inclusief blootstelling aan zonlicht UV-stralen, extreme temperaturen en mogelijke ontwikkeling van schimmel, is ‘Rope’ veerkrachtig. Het beschikt over vochtbestendigheid, kleurvastheid, is gemakkelijk wasbaar en vereist minimaal onderhoud.

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw buitenruimte!

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw
buitenruimte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

(*) Bij het aanmelden ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief