Kleine buitenruimtes

Optimaliseer je balkon of terras!

JOLENA – de ideale set voor een patiotuin, terras of op het balkon.

Geniet van een gezellig gesprek met je beste vriend of vriendin in deze comfortabele stoel. De stoel heeft een licht actieve zit, zodat je de hele avond kunt relaxen terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Deze mooie set straalt elegantie uit dankzij zijn ronde vormen, waardoor hij perfect past in elke tuin of op elk balkon.

 

Tuinmeubelen voor kleine buitenruimtes:

Optimaliseer je balkon of terras!

Tuinmeubelen zijn er in verschillende stijlen, maten en ontwerpen, waardoor het mogelijk is om zelfs kleine buitenruimtes zoals balkons of terrassen te optimaliseren. Hier zijn enkele tips en ideeën om tuinmeubelen te gebruiken in kleine buitenruimtes.

 

1. Meet je ruimte

Voordat je tuinmeubelen aanschaft, is het belangrijk om de beschikbare ruimte op je balkon of terras te meten. Dit helpt je om de juiste afmetingen van de meubelen te kiezen en voorkomt dat je te grote of te kleine stukken koopt.

2. Stapelbare meubelen

Deze Parker set is geweldig voor kleine buitenruimtes. De set neemt minimale ruimte in beslag wanneer hij gestapeld is en daardoor snel en gemakkelijk op te bergen.

3. Hangstoelen

Als je een balkon hebt met een stevige boven structuur, kun je overwegen om een hangstoel op te hangen. Deze neemt verticale ruimte in beslag in plaats van vloerruimte, waardoor je meer bewegingsruimte overhoudt. De Costa hangstoel is zeker een eyecatcher op je balkon.

Met deze tips kun je jouw balkon of terras transformeren tot een functionele en gezellige buitenruimte, zelfs als de ruimte beperkt is.

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw buitenruimte!

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw
buitenruimte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

(*) Bij het aanmelden ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief