Tuintrend 2023

Creëer je perfecte buitenparadijs

Creëer jouw perfecte buitenparadijs met de veelzijdige Maira loungeset

Ontdek de veelzijdigheid van de Maira loungeset! Met zijn modulaire ontwerp biedt deze set eindeloze mogelijkheden om jouw ideale loungeset samen te stellen. Creëer de perfecte setting door extra elementen toe te voegen of juist weg te laten. Laat je creativiteit de vrije loop en transformeer de Maira van een gezellige hoekset naar een luxueuze bank of een comfortabele zit met een handige hocker. Met deze loungeset ben jij de designer van jouw eigen buitenparadijs! Geniet van ongeëvenaard comfort en stijl, helemaal op jouw eigen manier. Maak je buitenruimte persoonlijk met de veelzijdige Maira loungeset.

TUINTREND 2023

In 2023 wordt de buitenruimte steeds meer gezien als een verlengstuk van het huis. Of het nu gaat om een balkon, terras, overkapping of een kleine of grote tuin, het wordt beschouwd als een extra plek om te ontspannen en te genieten. Inspiratie nodig? Hier enkele tuintrends waarmee je jouw tuin kunt transformeren tot een plek waar je nog meer van zult genieten.

1. Ronde vormen

In 2023 zien we een opvallende trend van ronde vormen in onze interieurs, die zich ook uitstrekt tot de inrichting onder overkappingen en op balkons. Denk aan prachtige ronde fauteuils met organische contouren, die de trend zetten.

2. Dicht bij de Natuur

Met een frame in de kleur Walnut aangevuld met groene kussens, houdt ons graag nauw verbonden met de natuur.

3. Waterdicht

Het is bijna ongelooflijk, maar deze stoel is waterdicht en kan daardoor zonder problemen buiten blijven staan, zelfs tijdens een regenbui. Dit sluit perfect aan bij de tuintrends van 2023, waarin we streven naar praktische items en waterbestendige materialen.

DE TEMPERATUUR STIJGT

Dit weekend gaat het dan eindelijk gebeuren, het kwik loopt op tot wel 29 graden. Terwijl we genieten in onze tuinmeubelen, lusten we dan ook wel een heerlijk verkoelend drankje. Zelf ijsthee maken, het is zo ontzettend simpel en vaak zo ontzettend veel lekkerder, dat je dit recept echt eens moet proberen. Zelf ijsthee maken is namelijk goedkoop, lekker, makkelijk en het kost je ook vrijwel geen tijd.

Ingrediënten voor 8 personen
  • 2 liter water
  • 8 zakjes groene & witte, gember & sinaasappel thee
  • 150ml tropical fruitsiroop
  • 1 sinaasappel
  • 2 verse perziken 
Aan de slag
  1.  Breng het water aan de kook en laat hier de theezakjes 10 min. in trekken. Voeg de siroop toe en laat 1 uur afkoelen.
  2. Snijd de sinaasappel in halve plakjes en doe dit in de ijsthee. Zet in de koelkast en laat in 1 uur koud worden.
  3. Vul een kan met de ijsthee, sinaasappel, ijsblokjes in de plakjes perzik.

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw buitenruimte!

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw
buitenruimte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

(*) Bij het aanmelden ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief