Verwelkom de lente!

In stijl met de KNOX collectie

Terwijl de lente haar intrede doet en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap, is het tijd om uw buitenruimte te omarmen en te transformeren tot een heerlijke plek waar u kunt genieten van de warmere dagen en langere avonden.

De KNOX collectie

De KNOX collectie weerspiegelt de essentie van de lente, met zijn natuurlijke tinten en minimalistisch ontwerp dat zowel stijl als comfort benadrukt. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd om een sfeer van rust en elegantie te creëren voor uw buitenruimte.

KNOX dining set

Ontdek de stijlvolle en functionele mogelijkheden van onze KNOX dining set, bestaande uit de dining chair en dining table. Deze twee stukken vullen elkaar prachtig aan, waarbij de moderne uitstraling van de dining chair mooi samengaat met de tijdloze elegantie van de dining table. Met een prachtig teakhouten blad en een unieke diabolo-vormige basis biedt de dining table duurzaamheid en stijl, terwijl de dining chair comfort en verfijning toevoegt aan elke buitenruimte.

KNOX hoekset

Creëer een gezellige en ontspannen sfeer met de KNOX hoekset. Deze set, gemaakt van handgewoven touw met trendy aardetinten, biedt een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Pas je ideale opstelling aan met de verscheidenheid aan elementen en voetenbanken binnen de set, en geniet van de luxueuze kussens terwijl je je nestelt in comfort. Of het nu in de tuin is of op het terras, de KNOX hoekset biedt een veelzijdige en stijlvolle optie om te ontspannen en te genieten van de frisse lentelucht.

Bij Mondial Living streven we ernaar om uw buitenruimte om te toveren tot een plek waar u kunt ontspannen, entertainen en genieten van de prachtige momenten die het leven te bieden heeft. Ontdek de elegantie en duurzaamheid van de KNOX collectie en verwelkom de lente in stijl.

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw buitenruimte!

Ontdek de nieuwste
trends voor jouw
buitenruimte!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

(*) Bij het aanmelden ga je akkoord met het ontvangen van onze nieuwsbrief